Zinnige Zaken

Over Zinnige Zaken

Organisatiebureau voor Maatschappelijke Bedrijfsuitjes

Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie je inzetten voor een Goed Doel. Iets doen voor een ander geeft een goed gevoel. Jullie maken het verschil voor een groep mensen voor wie heel normale zaken niet vanzelfsprekend zijn.

Steek bijvoorbeeld de handen uit de mouwen bij een kinderboerderij of buurtcentrum. Of verzorg een High Tea voor ouderen in een verpleeghuis. Ook kunnen jullie een groep bijzondere mensen mee op stap nemen. Voor je het weet ben je lekker aan de slag op een zorgboerderij of ga je naar de dierentuin met mensen die daar erg blij mee zijn. Zo gemakkelijk en succes verzekerd.

Maak van je bedrijfsuitje een Maatschappelijk Betrokken Evenement waar iedereen trots op is!

Actief in heel Nederland. Vraag direct een offerte aan op de website of bel 085 2100 179 zinnigezaken.nl/BedrijfsuitjesOver Zinnige Zaken

Type organisatie:
(MVO)Adviesbureau
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Bespraring op kosten aan energie en onnodige reistijd / milieubelasting. Basis zaken zoals menig organisatiebureau: Zo min mogelijk papiergebruik, veel afspraken per trein, samen rijden / carpoolen waar dat kan.

Zoveel mogelijk lokaal besteden (denk aan catering, inkopen werkmaterialen) met onze programma's.

Gesealde producten worden niet weggegooid maar gegeven aan voedselbanken en andere lokale hulpinstellingen waar dat kan.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.