Adres

Postbus 1370
6501 BJ NIJMEGEN
Nederland
0243779966
http://www.youbedo.com

Contactpersoon

YouBeDo.com

Over YouBeDo.com

De droom van YouBeDo.com: Wij dromen van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Dit willen we bereiken we door te zorgen voor een nieuwe geldstroom. Dit geld komt terecht bij mensen en dieren die het nodig hebben of wordt ingezet voor het behoud van onze natuur. Hoe? Deze geldstroom ontstaat doordat YouBeDo.com 10% van elk aankoopbedrag doneert aan het goede doel dat jij als consument zelf kiest. Wat doen we? YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (1,5 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Op deze wijze creëren we samen een nieuwe geldstroom die de goede kant op gaat: ‘wij noemen dit het systeem van delen’ Bekijk via onderstaande link het filmpje van YouBeDo.com in 60 seconden: http://www.youtube.com/user/YouBeDoTube#p/a/f/0/62PauIIBHdo *In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat ieder Nederlands boek dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.

Over YouBeDo.com

Type organisatie:
Maatschappelijke onderneming
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

- zorgen voor een nieuwe geldstroom, doe goede kant op door 10% van onze omzet terug te geven aan de wereld. - verantwoord boeken verkopen 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.