Adres

Rivium 1estraat 75-79
CAPELLE A/D IJSSEL

0102889377
http://www.yask.nl

Contactpersoon

Yask

Over Yask

Yask biedt echte oplossingen in Facility Management. We hebben niet alleen een helder verhaal, maar ook een heldere visie. Facility Management als kern van de zaak: Facility Management vanuit het hart.

Yask heeft 25 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening. Yask vertaalt specifieke wensen en behoeften van klanten, met gevoel voor dienstverlening en gastvrijheid, naar maatwerkoplossingen op zowel strategisch, tactisch als uitvoerend niveau. Van Integrated Facility Management, Interim Management, Projectmanagement, Consultancy, Welcome Services tot (Technisch) Housekeeping: altijd gaat het om het persoonlijk toevoegen van waarde aan het werkklimaat bij onze klanten.

Yask is onderdeel van Vebego International B.V.

Over Yask

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

Yask wil in haar dienstverlening het verschil blijven maken en daarmee tegelijkertijd de verduurzaming van de activiteiten van haar partners vergemakkelijken. Duurzame inkoop door Yask betekent duurzame verkoop door haar leveranciers en duurzame verkoop door Yask is duurzame inkoop van haar klanten. Ook dat is duurzaam partnership. Naar het personeel toe uit zich het duurzaam partnership in een personeelsprogramma waarbij gezondheid, vitaliteit en opleiding centraal staan.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.