Adres

Zuiderzeestraatweg 117
8096 BE OLDEBROEK
Nederland
652646700
http://www.will2sustain.com

Contactpersoon

Will2Sustain

Over Will2Sustain

De missie van Will2Sustain is om organisaties te helpen concreet invulling te geven aan duurzame ontwikkeling in hun praktijk. Van beleid naar de toepassing van innovaties in de praktijk van elke dag: Will2Sustain is uw partner in verduurzaming. Met een sterke internationale ervaring biedt Will2Sustain extra competenties als talenkennis en interculturele vaardigheden die internationale ondernemingen zal aanspreken. Will2Sustain staat voor een integrale aanpak van verduurzaming en MVO past daar uitstekend bij. Veel klanten zetten het bedrijf daarom juist in op MVO-trajecten, maar ook op thema's als milieu, CO2, internationale samenwerking, KAM en strategisch advies.

Daarnaast treedt Will2Sustain frequent op als interim projectmanager/ procesbewaker teneinde voortgang in de trajecten te waarborgen. Een centrale rol in de aanpak is de interne bewustwording. Via presentaties, discussies, toolboxen, workshops en andere communicatiemiddelen worden werknemers bij het traject betrokken. Meer informatie vindt u op de website, waaronder interessante referenties, maar beter nog is om gewoon even telefonisch contact op te nemen via 06-52646700.

Over Will2Sustain

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

De MVO activiteiten zijn het begeleiden van bedrijven om gecertificeerd te worden conform MVO Prestatieladder, ISO 14001, CO2 Prestatieladder, FSC Chain of Custody en andere normen. Daarnaast het opstellen van communicatieplannen, beleidsdocumenten, stakeholder management en analyses, maatschappelijke jaarverslagen, MVO audits, duurzaam inkopen, handboeken aanvullen/ wijzigen, opstellen MVO indicatoren en monitoring voortgang op die indicatoren enz. Qua bewustwording zijn er communicatieplannen/ brondocumenten opgesteld,is er meegeschreven aan maatschappelijke rapporten, en zijn er vele presentaties over MVO, duurzame ontwikkeling, ISO 14001 en duurzaam inkopen gegeven. Daarnaast wordt er via Twitter en via de blog op de website van Will2Sustain informatie gedeeld. Voor de Will2Sustain organisatie is mobiliteit het belangrijkste MVO aspect. Het terugdringen van het aantal verreden kilometers is daarom de belangrijkste MVO-doelstelling.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen