Adres

Uitenhagestraat 6
2571 VV Den Haag

070-5113662
http://www.wildenbergrecycling.nl

Contactpersoon

Wildenberg Recycling B.V.

Over Wildenberg Recycling B.V.

Wildenberg Recycling B.V. houdt zich al sinds 1958 bezig met het inzamelen en bewerken van diverse afvalstromen. De unieke ligging van ons bedrijf in het centrum van Den Haag zorgt niet alleen voor een optimale serviceverlening in de regio Haaglanden, maar dient tevens als uitvalbasis voor de gehele provincie Zuid-Holland. Door goede contacten met collega bedrijven elders in het land die uiteraard dezelfde kwaliteitsnorm hanteren kunnen we u zelfs een landelijk dekkend netwerk aanbieden. Wildenberg Recycling B.V. is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen ISO 9001 ,VCA* en OPK.

Ook de branche-erkenning CA+, een kwaliteitscertificaat voor het vertrouwelijk vernietigen van archief- en datamaterialen is in ons bezit.

Over Wildenberg Recycling B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Bij Wildenberg Recycling B.V. staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen omdat de klant het vraagt maar ook in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wildenberg Recycling B.V. bouwt zo letterlijk aan duurzame relaties met al haar klanten leveranciers, medewerkers en afnemers. Zo wordt er intern voortdurend gekeken naar het verbeteren van de productieprocessen en het optimaliseren van de logistieke inzamelstructuur. Hiermee besparen we vele kilometers en brandstof. Onze vestigingsplaats, midden in het centrum van den Haag, en onze bewuste keuze om ons te profileren als een sterke regionale speler, maakt dat wij met geringe kilometers een groot klantenbestand optimaal kunnen bedienen. Lichtsensoren en voorgeprogrammeerde thermostaten in de kantoren zorgen voor een minimum energieverbruik, maar ook het optimaal scheiden van afval heeft onze permanente aandacht. Daar wij immers karton, papier en plastic folie zelf verwerken blijft er een minimaal percentage restafval over. Advies Naast het verbeteren van onze eigen productieprocessen en inzamelstructuren analyseren wij voortdurend onze klanten en wordt er gezocht naar innovatieve oplossingen die de duurzaamheid ten goede komen. Zo kan de inzamelstructuur vaak verbeterd worden door ledigingschema’s te optimaliseren en kan er vaak door goede advisering en interne begeleiding meer rendement voor mens en milieu behaald worden. Aan de hand van de maandelijkse rapportage kunnen we afleiden of er niet te veel gereden wordt en daar in overleg direct actie op ondernemen. Materieel Bij investeringen van nieuwe bedrijfsmiddelen wordt er gekeken naar de minimale belasting van mens en milieu. Onze heftrucks zijn bijvoorbeeld uitgerust met een zelfreinigende roetfilterinstallatie.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.