Adres

Boomgaard 47
2771 PC BOSKOOP
Nederland
0182 602425
http://www.wellwater.nl

Contactpersoon

Well Water Nederland

Over Well Water Nederland

Well Water is duurzaam koploper en een van de eerste leden van MVO Nederland sinds de start in 2004.

15 April 2003. Het Nederlandse bedrijf Well Water start in Rotterdam. Als eerste ethical brand voor bronwater mondiaal, komt Well Water met een uniek concept: ‘watervoorwater’.Hier water drinken en anderen elders op de wereld helpen aan schoon drinkwater. Het door de vrienden Michel Rijkaart en Bas Westdijk gestarte bedrijf heeft een op dat moment unieke missie.

2015. Get Well, Feel Better

Well Water biedt een uitgebreid assortiment van puur en eerlijk bronwater. Onze formule is heel eenvoudig: drink Well en werk mee aan een betere wereld. Well Water investeert een vast bedrag (5 eurocent per liter) per verkochte fles in duurzame initiatieven. Dit doen wij zowel dichtbij als ver weg.

Over Well Water Nederland

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Duurzaam ‘MET HET OOG OP MORGEN’

Duurzaam ondernemen is onze passie en de aanzet om te starten met Well Water in 2003. Vanuit onze overtuiging zetten wij ons al ruim 10 jaar in om ‘betere’ producten met een positieve impact op de markt te brengen. Producten die iets terug geven en hierdoor de wereld beter achter laten voor volgende generaties.

Sinds 2015 is het bedrijf vernieuwd. De focus ligt op het investeren in intiatieven op Mondiaal, Europees en Lokaal niveau.

Well Water investeert in 3 lange termijn duurzame doelen: Justdiggit, Fishing For Litter en Lokale liefdadigheid.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.