Adres

Herengracht 505
1017 BV AMSTERDAM
Nederland
0204233286
http://www.vbvb.nl

Contactpersoon

VBVB ICT BV

Over VBVB ICT BV

VBVB ICT - Automatisering voor het MKB in de Randstad

VBVB is er voor al het systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op ICT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en VoIP oplossingen voor het MKB. Ons doel is het leveren van kwaliteit en oplossingen die echt werken. Ons uitgangspunt is daarbij altijd kostenreductie voor onze klanten.

Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 15 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 25 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klant.


Wij investeren ook veel in de partnerships met onze leveranciers omdat we onze klanten alleen producten van topkwaliteit willen leveren. Klanten profiteren zo optimaal met ons mee van kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

 

We vertellen u graag meer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons uiteraard gratis bellen op 020 42 33 288. U kunt dan vragen naar Carmela Tol of Berend van Bemmel.

Over VBVB ICT BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

VBVB en MVO

Als het gaat om MVO kijken we natuurlijk eerst goed naar onze eigen bedrijfsvoering en proberen steeds nieuwe dingen te verzinnen om de het 3P model binnen onze organisatie steeds meer inhoud te geven. Voor voorbeelden van MVO op ons eigen kantoor, kijkt u op onze website: www.vbvb.nl/mvo 

Onze corebusiness is het verzorgen van complete kantoorautomatisering bij zakelijke klanten: hardware, software en beheer. Alles wat met computers te maken heeft dus .

Nou zijn computers niet alleen energievreters, maar ze veroorzaken ook grote hoeveelheden (rest)afval. Twee terreinen waar VBVB samen met haar (potentiele) klanten aandacht aan besteedt en oplossingen voor probeert te zoeken.

Energie & milieu

Wij zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een Groene ICT scan. Uiteraard kijkt deze scan primair naar de inrichting en effectiviteit van de bestaande ICT omgeving, maar daarnaast kijken wij bij de Groene ICT scan naar maatregelen die klanten kunnen nemen om energie en milieu te besparen door op een andere manier met ICT om te gaan. Dat kan dan gaan om hele simpele zaken, zoals het wijzigen van de standaardinstellingen van de computers of het gaan gebruiken van ecologische fonts, maar dat kan ook gaan om grotere investeringen zoals het vervangen van oude en energieverslindende apparatuur voor modernere zuinigere spullen. Of uiteraard overstappen op ‘het nieuwe werken’.

Afval reductie

Het is onverantwoord om oude hardware gewoon weg te gooien. Vaak kan worden hergebruikt en anders bevatten computers en toebehoren altijd nog veel recyclebaar materiaal. VBVB werkt voor de verwerking van hardware die kapot is om of een andere reden niet meer voldoet, samen met Reuzado BV. Dit bedrijf knapt hardware zoveel mogelijk weer op en stelt het dan belangeloos beschikbaar aan scholenprojecten, onder andere in Oost Europa. Hardware die niet meer voor de projecten bruikbaar is, wordt door hen gestript en zoveel mogelijk gerecycled.

Wij leveren niet alleen onze eigen spullen bij Reuzado in, maar verzamelen het ook voor en bij onze klanten.

Tenslotte proberen wij uitsluitend zaken te doen met bedrijven die net als wij duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.