Adres

Vockersweg 20
7554 RK HENGELO OV
Nederland
074-2557030
http://www.tendolle.nl

Contactpersoon

Tendolle Reizen & Evenementen BV

Over Tendolle Reizen & Evenementen BV

Wij organiseren evenementen en incentive reizen voor medewerkers en relaties van bedrijven. Bijvoorbeeld een jubileumviering, personeelsuitje, bedrijfsfamiliedag, teambuilding, bedrijfsfeest, relatie dag en kick-off meeting. Bij de programma-invulling kan het accent liggen op actief, informatief, creatief, cultureel, muzikaal of feestelijk. We zijn bekend met vele locaties in Nederland of maken ook gebruik van eigen aangedragen locaties/ bedrijfspand.

Voor de incentive reizen gaan we naar aansprekende buitenlandse bestemmingen of we organiseren originele meerdaagse programma's in eigen land.


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan eens een kijkje op onze website www.tendolle.nl of ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/tendolle.events 

Over Tendolle Reizen & Evenementen BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Wij willen als bedrijf inspirerend en goed zijn voor onze klanten, leveranciers en eigen medewerkers. Daarnaast willen we ook oog hebben voor de wereld waarin we leven. Niet alleen toekijken, maar ook betrokkenheid tonen en zelf actie nemen. Om ons te laten inspireren en begeleiden zijn we aangesloten bij MVO Nederland. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.