Adres

Mauritskade 63
AMSTERDAM

0884507000
http://www.sharebusiness.nl

Contactpersoon

ShareBusiness

Over ShareBusiness

ShareBusiness bemiddelt, begeleidt en ontwikkelt ervaren hoogopgeleide professionals en managers.

ShareKnowledge Experts

Wij bemiddelen vaste en tijdelijke professionals voor bedrijven op het gebied van HR of Finance. Wij sparen voor een budget waardoor wij deze professionals in de gelegenheid stellen hun kennis op een business case in te zetten bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Professionals en ZZP’ers kunnen hun kennis ook rechtstreeks inzetten in ontwikkelingslanden, zie hierna.

ShareKnowledge leerprogramma ®

Het leerprogramma dat ShareBusiness aan het management van organisaties biedt, stelt hen in de gelegenheid om hun kennis en expertise in te zetten op een business case bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Dit leerprogramma is gebaseerd op het tot stand brengen van duurzaam effectief leergedrag door managers in een interculturele en professionele setting te plaatsen die buiten hun reguliere comfort zone ligt. Professionals en ZZP’ers kunnen ook individueel deelnemen aan dit leerprogramma, kijk op de website voor voorbeelden van mogelijke business cases.

Skyscrapers programma ®

Uw Young Professionals zijn de toekomstige leiders voor sociaal ondernemerschap binnen uw bedrijf. Onze groeps- en individuele leerprogramma’s bieden dé oplossing om op het niveau van mens, team en organisatie, deze transitie te maken. Wilt u meer weten over ons Young Professional label? Laat u dan persoonlijk informeren of bezoek de Skyscrapers website op www.skyscrapers.co.nl.

Talent Beyond Limits programma ®

Voor bedrijven die via MVO al een goed doel ondersteunen in een ontwikkelingsland of die dat willen doen, bieden wij het Talent Beyond Limits programma. Deze (inter)nationale groepsprogramma’s op maat, leiden tot het ontdekken, mobiliseren en effectief inzetten van het talent in en om uw organisatie. Letterlijk grensoverstijgend, omdat we professionals uit verschillende disciplines en generaties duurzaam verbinden aan elkaar en aan uw goede doel. Dit programma op maat is het antwoord op de vraag hoe de wens van medewerkers tot ‘meer zingeving’ binnen het werk, vorm kan krijgen op een manier die ook winstgevend is voor uw bedrijf.

Over ShareBusiness

Type organisatie:
Ondernemersvereniging
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

  • Kern van de duurzame dienstverlening van ShareBusiness is het stimuleren van ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Dit doen we door het delen van kennis van (interim) managers en op een duurzame wijze waarmee tevens verbinding wordt gelegd met de MVO doelstelling van betrokken organisaties, veelal opdrachtgevers cq werkgevers, in Nederland.


TeTResultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen