Adres

Willem de Zwijgerstraat 29
3583 HB UTRECHT
Nederland
0302512056
http://www.schoolvoorbeeld.nl

Contactpersoon

Schoolvoorbeeld

Over Schoolvoorbeeld

Elk bedrijf communiceert over duurzaamheid.
Een minderheid van de bedrijven heeft daarbij zelf de regie.

Schoolvoorbeeld houdt zich bezig met eco-bedrijfskunde en de kunst van het verwoorden. Schoolvoorbeeld heeft als doelstelling richting te geven bij transparante communicatie over duurzame producten, waardevolle diensten en een eerlijk bedrijfsverhaal. Schoolvoorbeeld is graag uw regie-assistent bij het opstellen van een duurzaamheidsverklaring of - verslag.

Schoolvoorbeeld:
- Adviseert organisaties bij keuzevraagstukken op het gebied van duurzaam ondernemen en transparante communicatie daarover;
- Ondersteunt bij het verwoorden ... van duurzame ideeën, ambities, beleid, evaluaties, activiteiten en verhalen.

Eco-bedrijfskunde is het organiseren van activiteiten op een duurzame manier, het milieu beschermend, met plezierig werk en een renderende opbrengst. Daarin is het steeds zoeken naar een evenwicht tussen wat moet, wat kan en wat je wilt bereiken, nu en in de toekomst.

Over Schoolvoorbeeld

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

Artikel 0 (notie vooraf) van de algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn opgesteld voor het geval zich een situatie voordoet waarin de samenwerking voor een van de partijen anders loopt dan voorgesteld op grond van gemaakte (mondelinge) afspraken. Schoolvoorbeeld werkt vanuit het vertrouwen dat er meestal meerdere wegen zijn om tot oplossing van problemen te komen. Dialoog heeft daarbij de voorkeur. Daarnaast is het uitgangspunt om zorgvuldig om te gaan met mensen en met de (natuurlijke) omgeving. Schoolvoorbeeld zet graag verworven kennis en vaardigheden in voor opdrachtgevers in verschillende sectoren van de maatschappij. Schoolvoorbeeld werkt bij voorkeur voor opdrachtgevers die deze uitgangspunten delen en de rest van de voorwaarden zo goed als overbodig maken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.