Roelofs

Over Roelofs

Roelofs is een modern familiebedrijf met een 55-jarige staat van dienst in de  Nederlandse infrastructuur. In ons werkgebied Midden-, Oost- en Noord-Nederland richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen: van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf op het gebied van milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als leverancier van GWW-grondstoffen. Onze kracht ligt met name in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten, via innovatieve contracten, voor (semi)overheden en/of private partijen. De expertises waar wij ons op richten zijn:

  • Gebiedsontwikkeling
  • Mobiliteit
  • Water, riolering en ecologie
  • Energie en milieu
  • Verharding en techniek
  • Beheer en Onderhoud
  • Grondstoffen

Het is onze ambitie om een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier bouw- en infraprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers.

Onze organisatie heeft ruim 220 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk en Veenendaal.

Over Roelofs

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Roelofs heeft MVO en duurzaamheid hoog op de agenda staan. Duurzaam aanbesteden en duurzaam inkopen is in de organisatie geworteld op basis van de principes: people, planet en profit en de kwaliteitsstandaard voor milieumanagement ISO 14001. Als gevolg hiervan is er brede kennis om te komen tot duurzame aanbestedingsadviezen die praktisch uitvoerbaar zijn én een duidelijke meerwaarde creëren voor de omgeving en het betreffende project.

Lees hier het MVO Jaarverslag 2014 van Roelofs!

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.