Adres

Guldenweg 17
4879 NL Etten-Leur

076 - 504 25 35
http://rhstoelen.nl

Contactpersoon

RH Stoelen

Over RH Stoelen

Wij zijn de fabrikant van RH Stoelen en verkopen deze via door ons geselecteerde dealers. Graag vertellen wij u welke dealer voor u het meest geschikt is. Welkom in onze wereld van ergonomische bureaustoelen en werkstoelen. RH heeft een eigen filosofie op het gebied van ergonomie en functioneel design; gebaseerd op actief zitten en optimale ondersteuning. Het uitzoeken van een ergonomische bureaustoel, 24 uurs stoel, ESD stoel, of andere werkstoel is een lastige zaak. Wij willen u graag behulpzaam zijn met het maken van de juiste keuze.

De beste manier om kennis te maken met onze ergonomische stoelen is om ze uit te proberen: rhstoelen.nl/een stoel uitproberen

Over RH Stoelen

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Onze visie op het milieu; een pleidooi voor duurzaamheid

Productontwikkeling volgens 5 principes
We nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu zeer serieus.
Om milieuvriendelijke producten te produceren worden 5 basisprincipes gevolgd:

  1. Laag gewicht
  2. Weinig onderdelen
  3. Goede materialen
  4. Lange levensduur
  5. Cradle-to-cradle

Deze principes zijn leidend tijdens het gehele proces; vóór en tijdens de productie, bij de logistiek en bij de uiteindelijke recycling van het product. De meeste producten kunnen tegenwoordig worden gerecycled, maar niet veel producten zijn ook gemaakt van gerecyclede producten! De impact van een product op het milieu wordt echter voor een zeer groot deel bepaald door het materiaalgebruik. Maar liefst 95% van de impact op het milieu wordt bepaald door de keuze van materialen, processen en leveranciers.

Het voordeel van de basisprincipes
Door te kiezen voor de beste oplossingen op al deze gebieden, is het resultaat een duurzaam product met (1) een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk, (2) geen gebruik van giftige chemicaliën en (3) verminderd gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen. Het consequent toepassen van 5 simpele principes resulteert dus in 3 zeer positieve, meetbare effecten op het milieu!

RH neemt haar verantwoordelijkheid!
Als consument kunt u tegenwoordig kiezen uit vele producten. Door te kiezen voor een milieuverantwoord product kunt u echter een groot verschil maken en een bijdrage leveren aan het milieu. Met de aanschaf van stoelen van RH maakt u een bewuste, milieuverantwoorde keuze. En als uw RH-stoel aan vervanging toe is, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Dan halen we de stoel op en recyclen we hem tot het allerkleinste detail.

Aantoonbaar milieuverantwoord
Onze beweringen kunnen we volledig staven door middel van een aantal strenge milieucertificaten die wijdverbreid worden geaccepteerd. Bovendien zijn we open over alle bevindingen en publiceren we al onze certificaten volledig; we doen niet aan ‘greenwashing’!
Als organisatie zijn we gecertificeerd volgens ISO14001.
Op productniveau hebben we voor de meeste stoelen een EPD-certificaat; belangrijk omdat de gehele levenscyclus van het product van invloed is op het verkrijgen van deze certificaten. RH was één van de eerste producenten van kantoorstoelen met EPD-certificaten.
De collectie van RH is ook getest en gecertificeerd volgens het GREENGUARD certificatieprogramma. Deze certificering geeft wederom aan dat RH grote waarde hecht aan een lage CO2-uitstoot en aan de menselijke gezondheid.
De CO2-uitstoot van de servers in ons datacentrum compenseren we door middel van de aankoop van windenergie.

lees meer op onze website hoe wij omgaan met duurzaamheid

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.