Adres

Havinghastraat 56
1817 DA ALKMAAR
Nederland
072-5114520
http://www.revolutiontea.nl

Contactpersoon

Revolution Tea

Over Revolution Tea

Revolution Tea is een theemerk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Dit in Amerika gevestigde bedrijf met hun passie voor kwaliteit in smaak en presentatie, introduceerde eind jaren negentig voor het eerst premium losse bladthee maar met het gemak van een buideltje. Zij zorgde voor een revolutie op het gebied van thee en creëerde een nieuw theesegment en daarmee een nieuwe fase in de evolutie van de theemarkt. J&J International Tea Company BV, eveneens handelend onder de naam Revolution Tea, is de Europese importeur en distributeur van dit bijzondere theemerk.

Vanuit ons centrale magazijn leveren wij Revolution Tea naar zowel de consument, detailhandel, bedrijven en horeca in Nederland én naar onze partners in het buitenland. Revolution Tea is begin 2005 voor het eerst geïntroduceerd in Nederland. Niet alleen de bijzondere kwaliteit en het smaakassortiment zorgden ervoor dat Revolution Tea in de smaak viel bij vele theeliefhebbers, ook de opvallende en eigentijdse presentatie zorgt er voor dat Revolution Tea niet alleen een lust is voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog! Onze meester connaisseurs zijn altijd op zoek naar de beste theesoorten, kruiden en fruitsoorten. Zo worden de meest bijzondere smaken samengesteld, waar u vervolgens heerlijk van kunt genieten. Onze theekisten zijn gemaakt van Bamboe en hebben een FSC keurmerk!

Over Revolution Tea

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

De thee wordt onder condities van de BRC Global Standards geproduceerd en vers verpakt. Daarin zijn voorwaarden gesteld ten aanzien van hygiëne, kwaliteit en sociale omstandigheden. Zo garanderen wij dat de kwaliteit van de thee optimaal is en op natuurlijke wijze wordt geteeld en geproduceerd, maar ook dat de medewerkers onder goede sociale omstandigheden werken en een normaal loon krijgen uitbetaald.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.