Adres

Postbus 21
9697 ZG BLIJHAM
Nederland
0597 592983
http://www.reisswolf.nl

Contactpersoon

REISSWOLF Nederland

Over REISSWOLF Nederland

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen, Europees marktleider.

Met ons dienstenpakket: Archiefvernietiging, datavernietiging, digitalisering, postscanning, kantooropruimingen en het inzamelen en afvoeren van kantoorafval bieden wij u absolute veiligheid van uw gegevens en de garantie dat uw afval op een milieubesparende manier wordt afgevoerd.

Uw eigen vetrouwelijk papier inzetten als grondstof voor het meest duurzame hygienepapier ter wereld? Dat kan nu met een zeer eenvoudig concept, dat bijdraagt aan uw groene imago en duurzame doelstelling.

Kijk op www.reisswolf.nl voor meer informatie over uw vertrouwelijk papier als grondstof voor uw hygiënepapier! 

Over REISSWOLF Nederland

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Reisswolf is Europees marktleider op het gebied van archiefvernietiging, datavernietiging, archiefopslag, digitaal archiefbeheer, kantooropruimingen en kantoorafval. In een aantal van deze processen speelt papierrecycling een grote rol. Reisswolf wil met deze kostbare grondstof op een milieubewuste en economische voordelige manier omgaan en vindt het ook belangrijk dat haar klanten hier in mee kunnen delen. Daarom biedt zij haar klanten de mogelijkheid om eigen vertrouwelijk papier in te zetten als grondstof voor het meest duurzame hygiënepapier ter wereld. 

Hoe werkt het?

Uw vertrouwelijk papier wordt beveiligd ingezameld en volgens de strengste veiligheidsnormen vernietigd op een gesloten locatie van Reisswolf. Van uw vertrouwelijk papier wordt in Nederland Satino Black hygiënepapier gemaakt en dat leveren we aan u terug. Het concept is geschikt voor zowel grote als kleine hoeveelheden papier.

In dit proces is Reisswolf de partner die absolute veiligheid van uw gegevens garandeert. Door een gesloten systeem van inzamelmiddel tot vernietiging zijn de gegevens altijd 100% gesloten en beveiligd. Dit wordt gewaarborgd door de strenge NAID en CA+ certificering die Reisswolf bezit. 

Duurzaamste hygiënepapier ter wereld

Wanneer u dit concept implementeert, haalt u in één keer het meest duurzame hygiënepapier ter wereld in huis. Satino Black is het enige hygiënepapier in de wereld dat CO2-neutraal geproduceerd wordt, Cradle to Cradle gecertificeerd is én de keurmerken FSC recycled en Europees Eco-label heeft. Door uw eigen vertrouwelijk papier als grondstof in te zetten, wordt dit meest duurzame hygiënepapier mogelijk gemaakt.

Gecertificeerd afnemer

Als klant van Reisswolf, Ological en Van Houtum bent u gecertificeerd afnemer van het meest duurzame hygiënepapier ter wereld en ontvangt u een certificaat.

Eenvoudig te implementeren 

U hoeft geen grote investering te doen of werkprocessen anders in te richten. Dit duurzame concept is zeer eenvoudig te implementeren binnen uw organisatie. U deponeert uw vertrouwelijke documenten in een Reisswolf container, waarna het beveiligd wordt opgehaald en vernietigd. Wij verzekeren u vervolgens een duurzaam en veilig verloop van uw vertrouwelijk papier wat als hygiënepapier bij u terugkomt.

Geproduceerd in Nederland

Hygiënepapier wordt doorgaans geproduceerd in het buitenland. In dit concept gebeurt dat niet. Wij hebben vaste afspraken met Van Houtum in Nederland, de producent van Satino Black. Uw vertrouwelijk papier blijft na vernietiging als grondstof binnen Nederland. Hierdoor worden er geen onnodige CO2 kilometers gemaakt voor de productie van uw eigen hygiënepapier. Ological verzorgt de distributie en is specialist in milieuvriendelijke toilethygiëne. 

Meer informatie

Geïnteresseerd in dit duurzame hygiënepapier concept? Reisswolf geeft u graag passend advies. Bel 0800 - 023 09 09 of kijk op www.reisswolf.nl voor meer informatie.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.