Adres

Voorstraat 42
ZWOLLE

038426 23 23
http://www.circuit.nl

Contactpersoon

Reclamebureau Circuit

Over Reclamebureau Circuit

Onze ervaring en kennis op het gebied van communicatie vindt haar weg naar almaar nieuwe toepassingen. Met meer kennis en ervaring tot gevolg, waarmee we weer klaar staan voor nieuwe uitdagingen. Die werkwijze komt in onze naam tot uitdrukking. 


Circuit is een compact fullservice reclamebureau dat gebouwd is op vier pijlers: ‘creatief in vormgeving’, ‘strategisch in communicatie’, ‘betrokken in de samenwerking’ en ‘coördinerend in de realisatie’. We zijn generalisten in communicatie die zowel strategisch als creatief aan merken en reputaties bouwen. In nauwe samenwerking met onze klanten regisseren wij de inzet van vele communicatiespecialismen en zorgen wij voor een perfecte realisatie.

Over Reclamebureau Circuit

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is eigenlijk een vanzelfsprekendheid voor Circuit. Voor veel van onze opdrachtgevers is maatschappelijk verantwoord ondernemen zelfs een vereiste. De voetafdruk die we achterlaten met de dingen die we doen, zakelijk of privé, zou wat ons betreft zo klein mogelijk moeten zijn. Dat zit vaak al in kleine dingen. Zo komen de meeste medewerkers bij Circuit op de fiets naar het werk en, mede tot stand gekomen door onze intensieve samenwerking met GreenFlux, is ons 'wagenpark' elektrisch. We kopen onze spullen wanneer mogelijk mogelijk lokaal én we drinken koffie van Pure Africa waarvan een deel van de opbrengst als microkrediet wordt verstrekt aan koffieboeren in Ethiopië. Deze denkwijze zit genesteld in de mensen van Circuit en daarmee in alles wat we doen, zowel privé als zakelijk.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws