Adres

Solingenstraat 8
7421 ZT Deventer

088 88 55 222
http://www.drukwerkdeal.nl

Contactpersoon

People & Print Group BV

Over People & Print Group BV

“The human touch in quality printing”
People&Print Group is de overkoepelende organisatie van een drietal activiteiten; Drukwerkdeal.nl, Canvasdeal.nl en ByDigital B.V. Met deze bedrijven biedt People&Print Group een complete oplossing in drukwerk en grafisch gerelateerde producten; van visitekaartjes tot posters en van foto’s op canvas tot reusachtige spandoeken. Eindeloze mogelijkheden, hoge kwaliteit, ultiem gebruikersgemak online en een persoonlijke service zijn de kracht van People&Print Group!
 

Over People & Print Group BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Hoogwaardige technologie met een milieuvriendelijk karakter

Als grootste online drukkerij in Nederland heeft de People&Print Group haar productie voor een groot deel in eigen beheer. Hierdoor is er volledige controle op alle bedrijfsactiviteiten. Door orders van klanten slim te verzamelen en te combineren verbruikt de People&Print Group tot 70% minder grondstoffen en energie ten opzichte van traditionele productiemethodes. Daarnaast houden we rekening met het milieu bij het investeren in én het ontwikkelen van nieuwe productiemiddelen en -methodes. Zo gebruikt 59% van het printerpark inmiddels milieuvriendelijke inkten; in 2010 was dit nog maar 17%. Bij de selectie van leveranciers wordt de voorkeur gegeven aan leveranciers die voldoen aan door ons gestelde eisen op terrein van MVO.

MVO zit in ons DNA: van duurzaam denkproces tot duurzaam eindproduct

De zorg voor het milieu wordt bij de People&Print Group als een vanzelfsprekend deel van de bedrijfsvoering beschouwd. Zo voorkomen we lucht-, water- en bodemverontreiniging en beperken wij geluidshinder. Daarnaast zetten we ons continu in om het energieverbruik te reduceren. Ook zijn we erg trots op het bezit van een FSC- en PEFC-certificaat, waarmee verantwoord bosbeheer wordt gestimuleerd. Medewerkers van People&Print Group worden voortdurend gestimuleerd om milieubewust te werken en mee te denken over milieuvriendelijke veranderingen in het bedrijfsproces.

Maatschappelijke betrokkenheid

De People&Print Group geeft om haar medemens. Naast het feit dat de People&Print Group een veilige en gezonde werkplek biedt aan haar werknemers, voelt de People&Print Group zich betrokken bij de maatschappij. Zo steunen we onder andere lokale sportverenigingen, verschillende maatschappelijke betrokken initiatieven (waarbij de opbrengst onder andere ten gunste van Kika, KWF en Pink Ribbon komt) en dragen wij Stichting Opkikker een zeer warm hart toe. Deze stichting zet zich er voor in om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

In beweging blijven

Ook op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft de People&Print Group in ontwikkeling. We blijven onszelf onderwerpen aan een frisse blik en zijn altijd alert op punten waarin nog verbetering mogelijk is. Momenteel zijn wij hard op weg om ook aan de internationale standaarden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen te voldoen. Maatschappelijk verantwoord, nu en in de toekomst!

 
 
 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen