Adres

De Beek 20
3871 MS Hoevelaken

033-2541111
http://www.omc-group.nl

Contactpersoon

OMC-Group BV

Over OMC-Group BV

Welkom bij OMC-Group www.omc-group.nl OMC-Group is een toonaangevend service management bedrijf in de Nederlandse markt op het gebied van beheer en onderhoud van straatmeubilair en objecten in de openbare ruimte. Wij onderscheiden ons door een breed pakket aan multidisciplinaire diensten dagelijks uitgevoerd door een team van enthousiaste medewerkers. Onze diensten versnellen het succes van onze klanten. Onze ambitie en streven naar succes beweegt ons tot het zoeken naar en bewandelen van nieuwe paden. We kijken naar buiten en vinden mogelijkheden. Telkens weer. Hierbij durven we risico’s te nemen en lef te tonen. Onze drive komt uit onszelf.

We geloven dat alleen echt gedreven mensen het verschil kunnen maken. En dat doen we. OMC-Group draagt zorg voor een schone en veilige leefomgeving. Wij streven naar 100% betrouwbaarheid en transparantie in al onze processen, diensten, leveringen en afspraken. Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en oog voor het milieu zijn de belangrijkste criteria voor nu en in de toekomst.

Over OMC-Group BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector:

MVO activiteiten

Ondersteuning van de organisatie Homeless Child: Homeless Child wil een bijdrage leveren aan het herstel van de balans in de wereld door zich in te zetten voor kansarme kinderen en vrouwen in Honduras. Onze stichting werft fondsen voor lokale ontwikkelingsprojecten in Honduras en geeft voorlichting op scholen in Nederland. Onder het motto : “Geef een kind een kans en schep daarmee in de wereld balans” is stichting Homeless Child sinds haar oprichting in 2002 werkzaam in El Progreso, Honduras. De stichting kan tot haar tevredenheid een snelle groei melden. In El Progreso worden door Homeless Child inmiddels drie organisaties langdurig gesteund. De organisaties die Homeless Child ondersteunt, sluiten aan bij de kernwaarden van de stichting, te weten integrale hulp en duurzaamheid.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.