Adres

Contactpersoon

Melior Personeelsdiensten

Over Melior Personeelsdiensten

Melior Personeelsdiensten is een uitzendbureau dat zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Melior denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden zodat de kandidaat kan groeien tot zijn maximale potentie.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de combinatie van specifieke expertise met maatschappelijke betrokkenheid én gezond ondernemerschap de mensen op zo’n manier in te zetten dat de productiekosten lager zijn dan uw huidige situatie.  Er zijn dus banen en onze missie is deze passend te krijgen voor de doelgroep en financieel aantrekkelijk voor de bedrijven die de werkplekken beschikbaar stellen. 

Over Melior Personeelsdiensten

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Uit maatschappelijk oogpunt de verantwoordelijkheid nemen mensen die een handicap hebben of langdurig werkeloos zijn aan een baan te helpen. Dit door werkgevers bewust te maken dat er mogelijkheden zijn om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door een deel van zijn arbeidsproces in te laten vullen door een wajonger of een langdurig werkloze en dit tegen gelijke of mindere kosten dan regulieren arbeidskrachten. Bovenstaande bewust op een commerciële manier in de markt zetten om het arbeidskosten reducerend effect te benadrukken en de mensen met een beperking niet een gecreëerde baan te bieden maar deze te laten participeren in het arbeidsproces van een bedrijf.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.