Adres

Anna Paulownalaan 18
5583 BE Aalst-Waalre

040-2376052
http://www.karunaconsultancy.eu

Contactpersoon

Karuna Consultancy

Over Karuna Consultancy

Karuna Consultancy is een betrokken adviseur milieumanagementsystemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor MKB en (semi)overheid met een eigen-wijze manier van werken en speciale aandacht voor duurzaamheid.

 

Bij Karuna Consultancy is de organisatie (met het eigen unieke karakter) altijd het vertrekpunt. In onze opinie is een succesvol traject alleen mogelijk als een plan voortkomt uit en voluit gedragen wordt door de organisatie. Waarna Karuna Consultancy vervolgens de expertise en ervaring inbrengt om dit plan verder vorm te geven en tot een succesvol en werkbaar geheel te maken.

 

Via een interactief traject van vragen stellen, gesprekken voeren, commentaren geven en indringend sparren komt een systeem tot stand wat het beste van twee werelden in zich verenigt. Het eigen karakter van de organisatie en de expertise van Karuna Consultancy. Kwaliteit in maatwerk dus.

 

Karuna Consultancy heeft een grote en jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven en instellingen: van productiebedrijven tot dienstverlenende organisaties en lokale (semi)overheid. Een ervaring waarvan de klant bij elke opdracht profiteert.

 

Voor dit brede spectrum aan organisaties kan Karuna Consultancy de theoretische normen (zoals bijvoorbeeld vastgelegd in ISO14001, ISO 9001, ISO26000 en het Blik op Werk Keurmerk) vertalen naar praktisch beleid. Waardoor u de beheersinstrumenten in handen krijgt waarmee u kunt voldoen aan uw eigen wensen, de eisen van uw stakeholders en –uiteraard- wettelijke eisen.

 

Alle activiteiten van Karuna Consultancy worden gestuurd vanuit de centrale gedachte dat er een fundamentele verbondenheid is met alles wat leeft. Het begrip Karuna (wat vertaald kan worden als compassie) is een logische basis voor het op verantwoorde manier omgaan met milieu en maatschappelijk betrokken ondernemen.

 

Over Karuna Consultancy

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

Advisering op gebied van MVO en milieumanagementsystemen (ISO 14001).

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.