Adres

Regenwulp 58
4822RH BREDA
Nederland
06 25383094
http://www.iceworkx.nl

Contactpersoon

Iceworkx

Over Iceworkx

Iceworkx is een jong bedrijf, gespecialiseerd in droogijs straaltechniek; een innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke reinigingstechniek m.b.v. droogijs. Iceworkx biedt u krachtige en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen met behulp van droogijs straaltechniek die resulteren in reductie van kosten, betere productiekwaliteit en verbeterde productiviteit. Droogijsstralen is een efficiënte reinigingstechniek die bovendien heel wat voordelen biedt t.o.v. de traditionele reingingsmethoden. Deze reinigingstechniek is 25 jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Lockheed voor het onderhoud van vliegtuigen.

Door de verscherping en verzwaring van de nationale en internationale milieu-eisen vindt deze milieuvriendelijke techniek steeds meer ingang op verschillende toepassingsgebieden. Droogijsstralen is een efficiënte reinigingstechniek die bovendien heel wat voordelen biedt t.o.v. de traditionele reinigingsmethoden. Voordelen van droogijsstralen zijn: - Droge reinigingstechniek:
 droogijsstralen is een volledig droog proces. De CO2 pellets sublimeren van vaste vorm naar gas; - Geen afvalstoffen:

 geen extra kosten voor afvoer schadelijke straal of oplosmiddelen; - Milieuvriendelijk:
 geen gebruik chemicaliën, volledig gifvrij; - Niet abrassief:
 zachte techniek, geen agressieve werking 
op oppervlakten; - Hogere productiviteit:
 door reiniging op locatie korte 
uitvaltijd, geen demontage/montage kosten; - Efficiënt:
 door high tech nozzles en instelbare snelheden 
zijn zelfs moeilijk toegankelijke plaatsen te reinigen; - Kostenreductie:
 korte uitvaltijd, verhoging productiekwaliteit (beter en schoner eindprodukt), reiniging zonder demontage dus minder stilstand; - Veilig: droogijs is niet-geleidend, geen risico explosie, 
kortsluiting of elektrocutie; - Niet toxisch:
 geen gevaarlijke sporen of restmateriaal. 
In regel met huidige milieu-, gezondheid- en veiligheids- voorschriften; - 
Ontsmetting: dankzij bacteriedodend effect van CO2 neemt bacteriegroei sterk af. Vooral van belang bij voedingsector en farmaceutische industrie.

Over Iceworkx

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Omdat wij mobiel opereren, onze diensten dus aanbieden op locatie bij de klant zorgen wij er voor om het vervoer op een zo efficient en milieuvriendelijk mogelijke manier uit te voeren. De inzet van een bedrijfswagen die voldoet aan de strenge Euro 5-emissienorm en aan de zeer strenge Europese emissienorm voor EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle). Met daarbij een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Ook zoeken wij constant naar nieuwe oplossingen om het gebruik van papier tot een minimum te beperken. Daarbij denkend aan inzet van nieuwe media voor communicatie doeleinden, verzending van documentatie digitaal en presentatie in digitale vorm. Ook voor de gehele tijds- en urenregistratie en bijbehorende facturatie naar de klant zetten wij hoog in op online-systemen en digitale registratie. Dit alles om het gebruik van drukwerk en papier tot een minimum te beperken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.