Adres

De Marke 15
6951 KM DIEREN
Nederland
0313-844051
http://www.gww-duurzaam.nl

Contactpersoon

GWW-Ingenieurs B.V.

Over GWW-Ingenieurs B.V.

GWW-Ingenieurs is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Onze jonge en frisse onderneming kan u van dienst zijn in elke fase van uw groene en/of grijze project, van voorbereid tot beheer. Wij behandelen elk project met de nodige, persoonlijke aandacht en hebben een integrale kijk op wegen, water en groen. Ons uitgangspunt is het vinden van een passende, duurzame benadering voor uw project. GWW-Ingenieurs beschikt over een brede kennis van het vakgebied, een ruime ervaring en een breed professioneel netwerk. Onze medewerkers zijn deskundig, betrouwbaar en vriendelijk en hebben passie voor het vak.

Onze betrokken medewerkers zorgen voor de beste oplossing voor uw als opdrachtgever, maar streven daarnaast ook een maatschappelijk verantwoord ontwerp na.

Over GWW-Ingenieurs B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en maatschappij beschouwen wij als vanzelfsprekend. Net zoals het bijdragen aan een gezond milieu en maatschappij voor huidige en toekomstige generaties. Binnen ons bedrijf zoeken wij voortdurend naar verbeteringen van bedrijfsprocessen zodat wij het milieu minder belasten. Dit begint klein, met bijvoorbeeld dubbelzijdig printen, digitale aanlevering van projecten en uitsluitend printen op papier met een FSC Keurmerk. Bij de aanschaf van bedrijfsauto’s kiezen wij bewust voor een nieuw energiezuinig model met energieklasse A. Grotere verbeteringen hebben de vorm van het gebruik van duurzaam materiaal, reduceren van afvalstoffen en recycling van materialen in onze projecten. Ook dragen wij zorg dat onze civiele en cultuurtechnische werken passen in de bestaande omgeving en waar mogelijk een sociale dan wel maatschappelijke invulling hebben. Daarnaast bieden wij graag stageplekken en werken wij in diverse projecten samen met onderwijsinstellingen om kennisverspreiding te optimaliseren. GWW-Ingenieurs wil de lokale non-profit sector graag stimuleren en ondersteunt deze dan ook waar mogelijk. Onlangs hebben wij onder andere een lokale Oranjevereniging en voetbalclub geholpen door ontwerpen en plannen te leveren ter verbetering en uitbreiding van hun accommodatie. Door te zoeken naar verbeteringen zijn wij steeds bewustere keuzes gaan maken. Wij merken dat onze keuzes en aanpak de omgeving stimuleert om mee te gaan in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit geeft ons meer motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg, zodat wij met elkaar grotere positieve effecten op mens, milieu en maatschappij kunnen bereiken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.