Adres

Einsteindreef 127
3562 GB UTRECHT
Nederland
088-5151060
http://www.groenewegen.com

Contactpersoon

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders

Over Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt ervoor dat u op tijd uw geld krijgt, zonder dat het u veel tijd kost. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrouwbaarheid en betrokkenheid. En in alles wat we doen, speelt communicatie een hoofdrol. De dialoog op gang brengen (en houden) is in veel gevallen al de helft van de oplossing. Dus wat we ook doen, we proberen altijd in gesprek te blijven. We werken altijd bijzonder cliëntgericht en met respect voor uw debiteur (het blijft toch uw klant). En we zoeken altijd naar oplossingen die voor alle partijen acceptabel zijn. Communicatie, teamwork en een grote mate van transparantie zorgen ervoor dat u altijd inzicht hebt in de gang van zaken.

En weet wat er speelt. Zo hebt u tijdens het gehele traject één aanspreekpunt: uw vaste accountmanager. Samen zorgen we ervoor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt.

Over Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500
Sector:

MVO activiteiten

Bij Groenewegen en Partners is MVO-beleid diep verankerd in de organisatie. En de afgelopen jaren hebben we al veel voor elkaar gekregen. Al onze activiteiten worden langs de lat van ISO 26000 gelegd. Zo kunnen we nauwkeurig meten of de verantwoordelijke managers hun doelstellingen halen. Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk? We voeren bijvoorbeeld een actief beleid om ervoor te zorgen dat de diversiteit van onze medewerkers een goede afspiegeling van de maatschappij vormt. Met meer vrouwen in management- posities. Nieuwe auto’s hebben het A- of B-label. In combinatie met ons uniek routesysteem zorgen we zo voor aantoonbare C02-reductie en minimaliseren we onze ecologische voetafdruk. Verder introduceren we Duurzaam Creditmanagement als propositie en bieden deze actief aan aan onze bestaande en nieuwe cliënten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.