Adres

Saturnusstraat 47
2516AE 'S-GRAVENHAGE
Nederland
070 - 82 00 521
http://www.green-fox.nl

Contactpersoon

GreenFox

Over GreenFox

GreenFox is dé Nederlandse specialist in het energiezuinig maken van bestaande verlichting. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op om bestaande verlichting om te bouwen naar de meest energiezuinige variant. Deze werkzaamheden/renovatie levert een significante energiebesparing en CO2 reductie op. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de basis van onze onderneming; wij werken samen met sociale werkplaatsen, maken gebruik van het bestaande armatuur en voeren de oude lampen en materialen milieuvriendelijk af. We besteden maximaal aandacht aan People, Planet en Profit.

Dit doen wij door heel Nederland voor diverse grote steden en marktpartijen zoals Amsterdam RAI, Van Gansewinkel, Meeus Vastgoedbeheer, Search, BAM, Eigen Haard, etc.

Over GreenFox

Type organisatie:
Maatschappelijke onderneming
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

MVO is overal in onze organisatie terug te vinden. Zo werken wij samen met diverse sociale werkplaatsen door heel Nederland. In 2011 zijn wij bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidsproject in de regio Utrecht. Het streven is om zo veel als mogelijk onze werkzaamheden uit te laten voeren door sociale werkplaatsen. Daarnaast proberen wij de reisafstanden tot een minimum te beperken door zoveel mogelijk op locatie te werken. Omdat wij gebruiken maken van het bestaande armatuur is er minimum aan grondstoffen nodig.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.