Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 21-III
AMSTERDAM

06 10900403
http://www.evenaarenpartners.net

Contactpersoon

Evenaar & Partners

Over Evenaar & Partners

* Coaching, advies en begeleiding van startende en gevestigde ondernemers. Zowel één op één, als in groepsverband.

* Ontwikkeling en uitvoering van workshops en instrumenten die het ondernemerschap op creatieve wijze stimuleren.

*  Ontwikkeling en uitvoering van projecten om sociale verandering te bereiken op een ondernemende manier; sociaal ondernemerschap.  Deze initiatieven worden vaak in samenwerking met partners opgezet en ontwikkeld.

Evenaar & Partners maakt werk van samen ondernemen met de netwerkorganisatie als basis. Toegevoegde waarde van het netwerk voor zowel de gezamenlijke als de eigen doelverwerkelijking. Prettig, fijn, inspirerend en energiek samenwerken: “Zorg voor betrokkenheid.”

Zo kijken we naar vernieuwende manieren van ondernemen en hoe we de samenleving samen een stukje mooier kunnen maken. Als sociaal ondernemers pakken we een maatschappelijk probleem op een bedrijfsmatige manier aan en brengen daarmee een verandering te weeg. Daarbij staat de maatschappelijke winst op de eerste plaats, de financiële winst is noodzakelijk om op te schalen en dergelijke initiatieven duurzaam te laten zijn..

Over Evenaar & Partners

Type organisatie:
(MVO)Adviesbureau
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Bijzondere affiniteit heeft Evenaar & Partners met maatschappelijk betrokken ondernemen en sociaal ondernemen. Evenaar & Partners richt zich op het initiëren en ontwikkelen van projecten met een maatschappelijk karakter t.b.v. specifieke doelgroepen en/of omgevingen Een ondernemende aanpak van maatschappelijke vraagstukken en gezond sociaal ondernemerschap staan daarbij centraal.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.