Adres

Fokkerstraat 39
3905 KV VEENENDAAL
Nederland
0318-757888
http://www.enerpro.nl

Contactpersoon

EnerPro advies- en ingenieursbureau

Over EnerPro advies- en ingenieursbureau

EnerPro advies‐ en ingenieursbureau geeft advies over energiegebruik aan bedrijven en particulieren, met als hoofddoel zoveel mogelijk energie te besparen. De diensten waar EnerPro zich op richt zijn: - Energiemanagement - Energieonderzoek en ‐besparing - Product Innovatie - Energiezuinig Wonen Advies - Zonne-energie Wij zijn een jong bedrijf met een frisse, vernieuwende blik wat voor een verrassend eindresultaat zorgt. EnerPro is een zelfstandig en flexibel bureau dat staat voor efficiënt en pragmatisch werken en heldere communicatie met onze klanten. Sinds 2011 leveren wij naast advies en innovatie ook zonne-energie op maat.
We beste panelen voor de laagste prijs kunnen particulieren en ondernemers bij ons vinden via www.enersolar.nl en www.solar-challenge.nl

Over EnerPro advies- en ingenieursbureau

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Sinds de oprichting in het voorjaar van 2008 is EnerPro advies- en ingenieursbureau begonnen met het formuleren van een MVO-beleid en het doorvoeren van verbeteringen op sociaal en ecologisch gebied in onze bedrijfsvoering.

- Papiergebruik reduceren door o.a. overproductie van folders etc tegen te gaan, papier tweezijdig te gebruiken en alleen e-mails en documenten te printen als dat echt nodig is.

- Oud papier en cartridges worden opgehaald en de opbrengst daarvan komt ten goede aan het goede doel.

- Batterijen en glas worden ingezameld.

- Geen gebruiken van plastic bekers, maar koffiemokken.

- Gebruik van groene stroom, groene koerier en de CO2-uitstoot van vliegreizen wordt gecompenseerd.

- Jaarlijks vinden er functioneringsgesprekken plaats waarin afspraken worden gemaakt en ontwikkelingsdoelstellingen worden geformuleerd voor het komende jaar.

- Het personeel wordt goed geïnformeerd over de financiële situatie van het bedrijf en de geplande ontwikkelingen.

- Zo veel mogelijk zoeken naar lokale, regionale en nationale partners om de werkgelegenheid te stimuleren en transport te reduceren.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.