Adres

Edisonstraat 47
2723 RS Zoetermeer

079 331 43 26
http://www.zoeterhage.nl

Contactpersoon

Drukkerij Zoeterhage

Over Drukkerij Zoeterhage

Huiselijke sfeer, open structuur en verregaande kennis op het gebied van drukwerk, dat is de basis van waaruit wij werken. Voor de een zijn wij dan ook gewoon de drukkerij, en voor de ander juist de adviseur die de juiste oplossing moet aanreiken. En dat hoeft niet altijd de meest voor de hand liggende te zijn. Maar dat maakt ons vak juist zo boeiend. En zo kunnen wij met onze brede ervaring en deskundigheid dus altijd een klankbord voor u zijn. Neem de proef maar eens op de som... Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een offerte aan vragen? Dat is uiteraard geen enkel probleem. De snelste wijze van aanvragen is via de telefoon: (079) 331 43 26.

Meriel Nugteren of Ruben Aantjes nemen graag de specificaties met u door. Een offerte aanvragen via email kan ook: info@zoeterhage.nl. Als u vóór 11.00 uur ‘s morgens een offerte aanvraagt, dan heeft u deze-afhankelijk van de technische afwerking- de volgende dag al in uw bezit.

Over Drukkerij Zoeterhage

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Wij drukken met chemieloos vervaardigde platen (dit houdt in dat de platen niet meer met chemie ontwikkeld worden, dit is milieuvriendelijk aangezien er hierdoor geen chemie afvalstoffen meer zijn) Drukpersen van drukkerij Zoeterhage: Het drukwerk wordt gedrukt op de modernste persen. In deze drukpers zitten vele opties die de belasting op het milieu reduceren. Voorbeelden zijn: reductie op alcohol, schoonmaakrollen die 2-zijdig gebruikt kunnen worden, sneller inrichten van kleur (is van invloed op het papier verbruik) en automatische wasinrichting waardoor het verbruik van de wasmiddelen tot een minimum worden beperkt. Inktgebruik bij drukkerij Zoeterhage Al het drukwerk wordt vervaardigd met K+E BIO inkten deze inkt series bevatten uitsluitend grondstoffen op basis van hernieuwbare hulpbronnen. Maatschappelijk ondernemen door drukkerij Zoeterhage: Drukkerij Zoeterhage sponsort/ondersteund diverse stichtingen: - Zoeterhage is partner van Dasav (zie website www.dasav.org) - Zoeterhage is donateur van stichting vrienden van het Lange Land (zie website www.vriendenlangeland.nl) - Zoeterhage is sponsor van de 2 maandelijkse nieuwsbrief van de Zauan Commissie uit Benthuizen. (deze vereniging zet zich in voor een gaarkeuken en sandwich project in Roemenie)

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.