Cofely Nederland

Over Cofely Nederland

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. We laten techniek werken voor onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het realiseren van de eigen doelstellingen. We doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services. 

Duurzame oplossingen voor de klant

Cofely speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar zuinig energieverbruik, een comfortabel binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, aanleg en onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, of de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij het behoud van onze klanten.

Netwerk van bedrijven

Met ca. 6.300 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste (totaal)oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken tot Shell en Rijkswaterstaat. Cofely bestaat uit een netwerk van bedrijven die zich richten op regionale markten, specifieke marktsegmenten en specifieke technieken. 

Cofely heeft Nederland als thuismarkt, maar is wereldwijd actief waar opdrachtgevers dat vragen. 

Onderdeel van GDF SUEZ Energy Services

Cofely is onderdeel van GDF SUEZ Energy Services, de Europese leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening. Nederland is onze thuismarkt, maar Cofely is wereldwijd actief voor allerlei klanten. Cofely ontwikkelt totaaloplossingen in de utiliteit, energietechniek en industrie. GDF SUEZ Energy Services is een bedrijfsonderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.

Over Cofely Nederland

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

Verantwoorde, duurzame groei

Door onder andere de toename van de wereldbevolking en de groeiende energiebehoefte staat onze aarde onder grote druk. We willen dan ook nu investeren in een verantwoorde, duurzame groei om zo ook de aarde voor de komende generaties leefbaar te houden.  

Technologie kan een enorme bijdrage leveren aan die duurzame groei. Daarom werkt Cofely voortdurend aan baanbrekende, duurzame oplossingen. Waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en energie wordt bespaard.  

Die innovatieve technologie bedenken we niet alleen. Dat doen we samen, met onze klanten, met leveranciers, met bedrijven binnen de GDF SUEZ-groep waar Cofely deel van uitmaakt en met kenniscentra zoals universiteiten. We motiveren en inspireren elkaar. En samen vinden we zo telkens weer slimmere, betere en duurzamer oplossingen.  

Maar een betere wereld vraagt meer. Die vereist ook verantwoordelijkheid en de wil om stappen te zetten. Voor medewerkers en stakeholders, voor milieu en omgeving. Daarom zorgen we bij Cofely onder andere voor kwaliteit van leven op het werk. En meten en verbeteren we continu onze eigen impact op het milieu. We streven naar transparantie in onze bedrijfsvoering en zijn altijd in gesprek met klanten, leveranciers, maatschappelijke partijen en overheden. Zodat we op ieder moment kunnen reageren op hun huidige en toekomstige behoeften. 

 Voor een compleet overzicht van onze activiteiten op MVO-gebied, zie ons duurzaamheidsverslag.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.