Adres

Keizersgracht 452
1016 GD Amsterdam

020-6207705
http://www.avance-pmc.nl

Contactpersoon

Avance PMC BV

Over Avance PMC BV

Wij staan voor een praktische invulling van duurzaamheid, het meten van de werkelijke impact is voor ons het vertrekpunt.

Sinds 2002 ondersteunt Avance organisaties die als doelstelling hebben hun positieve impact op de wereld te vergroten. Dit zijn organisaties binnen de internationale samenwerking, maar ook ondernemers met een duurzame en/of sociale doelstelling binnen en buiten Nederland en impact financiers.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, meten en continu verbeteren van sociale, economische en ecologische impact. Hiermee zorgen we ervoor dat duurzaamheid geen hol marketing begrip is, maar dat de impact meetbaar is en daar ook op gestuurd kan worden. Onze klanten kunnen daarmee ook concrete en betrouwbare informatie over hun maatschappelijke meerwaarde naar hun stakeholders communiceren.

Wij hebben niet alleen ervaring met adviestrajecten, maar zijn daarnaast ook betrokken bij implementatie, zowel bij projecten in Nederland als over de grens. Zo behouden we altijd een sterke link met de realiteit van ons werk.

Over Avance PMC BV

Type organisatie:
(MVO)Adviesbureau
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

..

Advies, onderzoek, training, programma-management, business concepten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.