Adres

Atalanta 20
5121 MS Rijen

030 6915797
http://www.alianza.nl

Contactpersoon

Alianza Maatschappelijk Ondernemen

Over Alianza Maatschappelijk Ondernemen

Inspireert en adviseert bedrijf, overheid en ideële organisaties over MBO en Community Involvement Programma's. Training, advies, interim- en projectmanagement op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Goede Zaken trainer Goede Zaken is sinds zes jaar de toonaangevende training in Nederland voor maatschappelijke organisaties die de samenwerking met bedrijven willen ontwikkelen. stichting Doen en de Rabobank Foundation zijn founders van Goede Zaken. Zie www.goedezaken.eu. Alianza is initiatiefnemer van de Samen voor-formule. De Samen voor formule is door het Oranje Fonds geselecteerd als één van de 20 beste landelijke initiatieven op het gebied van Sociale Cohesie.

Alianza was oprichter en directeur van het eerste Samen voor netwerk in Zeist. Zie www.samenvoor.nl Landelijke MBO School In opdracht van het ministerie van VWS schreef Alianza mede het landelijke MBO stimuleringsprogramma voor MVO Nederland en ontwikkelde, samen met MVO Nederland, de landelijke MBO basistoets en de landelijke MBO School.

Over Alianza Maatschappelijk Ondernemen

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Al ruim 9 jaar levert Alianza Maatschappelijk Ondernemen advies, trainingen en projectmanaagement op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen voor bedrijven, overheden en idele organisaties.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.