Adres

Buitenhof 47
2513AH Den Haag
Nederland
0703468429
http://www.7AM.nl

Contactpersoon

7AM Den Haag

Over 7AM Den Haag

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Den Haag? Een vergaderruimte bij 7AM Den Haag is een echte aanrader! U heeft bij ons een ruime keuze: van boardroom tot vergaderzaal voor 140 personen. Gelegen in het centrum van Den Haag, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met uitzicht op het Binnenhof en de Ministeriële Torens en zeer compleet uitgeruste vergaderruimtes.

 

Met passie en toewijding zorgen wij ervoor dat u ontspannen aan uw vergadering of evenement kunt beginnen. 7AM biedt u niet alleen een compleet ingerichte vergaderruimte; met ons Foodmoments concept geven wij op een originele manier kleur aan de breaks tijdens uw vergadering. Foodmoments staat voor (h)eerlijk, biologisch, duurzaam, verantwoord en vooral lekker eten & drinken, afgestemd op het tijdstip van de dag. Denk aan een frisse smoothie tijdens de 10 AM Morning Break of een (h)eerlijke lunch om 12 uur. 

Over 7AM Den Haag

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

7AM hecht grote waarde aan eerlijke producten en duurzame oplossingen in dagelijkse processen. Waar mogelijk wordt in 7AM gebruik gemaakt van biologische producten en duurzame toepassingen, voor uw en onze toekomst.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws

Organisatie aanbiedingen