Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

Marco Agema is de trotse eigenaar van de Groningse horecagelegenheid Friet van Piet. Nuchter als het op zaken doen aankomt, enthousiast en bevlogen als het om duurzaamheid gaat. Friet van Piet bestaat al 38 jaar. In 2004 nam Agema de zaak over van zijn vader Piet. ‘Uiteraard is er sindsdien veel veranderd. Maar de basis van mijn vader – kwaliteit voorop – hanteer ik nog steeds.’ De laatste jaren...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09