Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

Vers voedsel in metropoolregio's? Samenwerking tussen agrariërs en hun directe afnemers maakt een flexibel werkend voedselsysteem mogelijk. De truc is dat het volume groot genoeg is, de prijs realistisch, het product gezond, en de afstand niet te groot. In het initiatief ‘Gezonde Korte Ketens’ van Diverzio werken agri/food ondernemers toe naar samenwerking met een betrokken regionale doelgroep...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09