Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om spullen gezamenlijk aan te schaffen en te delen met anderen. Over de jaren heen is dit verdwenen en zijn zowel consumenten als bedrijven eraan gewend geraakt alles zelf in eigendom te hebben. Het opnieuw gaan delen van onze eigendommen vraagt om een radicale verandering in ons denkpatroon; alles draait om vertrouwen. FLOOW2 ziet kansen, vooral...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09