Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

“Dit is kokos uit Sri Lanka. Kan je er wat mee?” Met die opmerking begon 25 jaar geleden het avontuur van Fer Weerheijm dat hem via Sri Lanka en India naar Ivoorkust bracht. Daar stortte hij zich op de productie van kokossubstraat – natuurlijk substraat voor plantenteelt. Inmiddels staat hij op het punt om over te stappen op de productie van groenten voor de locale markt. Als de financiering rond...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09