Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

"Afgelopen jaar waren we op zoek naar nieuwe medewerkers: kassières, winkelmedewerkers. En we vroegen het WSP om de werving en selectie te doen", vertelt Martijn van Oostveen, filiaalmanager bij Wibra, in deze video van WSP Groot-Amsterdam . Teruggeven aan maatschappij Wibra werkt met WSP, omdat zij op een goede manier de werving en selectie oppakken. Van Oostveen: "Het kost ons minder tijd en...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09