Expert

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

Als grote zorginstelling produceer je veel afval. Eten, klein chemisch afval, grijs afval, papier, glas. Jose Rimmelzwaan van het Reinier de Graaf Ziekenhuis legt uit hoe zij hier op een verantwoorde manier mee omgaan door middel van het Pharmafilter. Het Pharmafilter is een concept voor de verzorging, afvalverwerking en zuivering van afvalwater van ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.

Laatst bijgewerkt: 
26-05-2014 10:09